Post by rebhiwebraimetch on Mar 6, 2022 11:33:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Blue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Blue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch coiny ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Blue 2022 version ▞▞▞
Je to gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
zábavné a bláznivé
joey a príležitosť byť o polovicu tohto roka ao pár minút neskôr na konci dňa a pol tohto roka byť na konci sezóny v kancelárii pred pár dňami, keď mám 9. byť v jeho prvej sezóne aspoň máte o pár minút neskôr v jeho posledných 9n, aby ste boli v jeho prvej sezóne pri príležitosti povedať, že budete v jeho posledných 9n a príležitosti sezóny a ja neviem, či pomoze mi to s mamou a otcom ide na konci ing a bol som ju
Tasty Blue Action jmqc
veľmi smrtiaci nepriatelia, ale veľmi dobrá ryba
Obnovenie nákupu nefunguje
Môžete mi dať peniaze, takže prosím nie, ja som dieťa a moji rodičia pre mňa nedostávajú veci, ktoré stoja peniaze, tak to prosím opravte. Táto hra je na hovno, musím platiť, aby som si zahrala túto hru, nie je dobrá, musím platiť odinštalované toto hra o jednu úroveň k dispozícii peklo s vami hlúpa hra
Najhoršia hra všetkých čias je najhoršia potom kŕmiť ryby a rásť, prečo sa pýtaš peniaze na dovolenku 1 bola zábava, ale 2 stála za peniaze 2 mala byť zadarmo? Hack, ktorý môže YouTube ľahko napadnúť, prečo ste dostali Dolowild, že som 1 hviezdička?🥺
Keď dokončíte prvú úroveň. Musíte to hrať znova
Pls urobte úrovne zadarmo, pretože to bude tá horšia počítačová hra na svete
Tasty Blue Märulimängud pnhy
Tasty Blue Экшен fhxx
Hra najlepšia hra najlepšia hra
Táto hra je úplným odcudzením chutnej planéty navždy a PREČO JE LEN JEDNA ÚROVEŇ!?!?!??! Mám radšej chutnú planétu a toto mažem.
Páči sa mi táto hra. Pretože môžete dosiahnuť megalodon!
Cítim, prečo to vy ostatní hráči nevymažete, ak sa vám to nepáči
Je potrebné uvoľniť ďalšie úrovne
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Pelihalli kxe
Musíte zaplatiť, aby ste získali úrovne, aby ste získali ryby dolvent a žralok 🦈
Je taký zábavný a es
Je to pekná hra, ale hodnotím dvoma hviezdičkami, pretože sa v nej hovorí, že hrajte za zlatú rybku, delfín a žralok, ale môžete hrať za zlatú rybku a iba jednu úroveň. Za všetky ostatné úrovne musíte zaplatiť, takže sú to vyhodené peniaze . Je mi ľúto, že to hovorím, ale dúfam, že úrovne tejto hry budú zadarmo.
Len poďme hrať jednu úroveň Chcel by som, keby to bolo ako na počítači, tak to opravte a nechajte všetky úrovne zadarmo a potom by som zvážil, či si to zahrám znova
Hra nie je plná lvl je bered
Mmm v pohode
Ó pane, Ježiško DIS JE ÚŽASNÝ!!!!¡!!!
Nie je to také zlé, ale malo by to prísť so všetkými úrovňami
Je to veľmi dobré!
Mal som túto hru na divokých tangentových hrách a mala viacero úrovní. Dostal som sa k telefónu a mal len jednu úroveň a musel som sa rozlúčiť s ostatnými 70 úrovňou. DINGO GAMES som sklamaný. Ty nasávaš
Môžeš v hre urobiť šéfa, používam happy mod na neplatenie
Musím hrať iba jednu úroveň
Myslel som, že je to hra .io.
Kúpil som na odomknutie, ale neodomknú všetky úrovne. Nekupujte túto hru.Je to plytvanie!!!!!!!!!!!!!!!
za hranie zvyšku hry musíte zaplatiť 2 £
Najhorší. Nechápem to. Iba jedna úroveň a budete mať väčšie šťastie, keď budete mať chutnú planétu navždy na steame.
Skvelý názov hry
Je to dobré, ale prečo nemôžete získať úrovne zadarmo?
Páči sa mi hra, ale nepáči sa mi, že získate iba jeden lvl, chcel som len plnú hru zadarmo. Opäť sa mi páči hra vood job ^-^
Najlepšia hra úžasná hra
ak nechcete, aby ľudia platili za každú úroveň, možno zle dáte lepšie hodnotenie. opravte to a preinštalujte aplikáciu.Takže som to hral, keď to nebolo také populárne, ale teraz som sa vrátil, stále musíte platiť za úrovne, ktoré sú nechutné, že ste horšie ako EA
Skvelé využitie a upúta vašu pozornosť.
Akú hru si nainštalujete zadarmo a zaplatíte za viac ako jednu úroveň
Tasty Blue Action jmqc
Páčilo sa mi to je naozaj zábavné, ale je to krátke, za to musíte zaplatiť
toto je najhoršia hra vôbec, radšej si ju zahrajte na steame, pretože získate všetky úrovne