Post by rebhiwebraimetch on Mar 6, 2022 11:27:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључати примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Kakugo - Learning Japanese 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се, али режим цртања кањи/кана треба аутоматски да прикаже следећи кањи/кану као и други режими. Нема потребе да кликнете на дугме следеће. Апликација за учење кањи то такође ради на тај начин. надамо се да ће бити имплементиран у будућим ажурирањима. одлична апликација до сада и користим је као главни начин за проучавање кањија. Хвала.
Kakugo - Learning Japanese Edukasyon mvh
Kakugo - Learning Japanese Edukasyon isb
Говорни излаз недостаје, али је то ипак најбоља апликација коју сам до сада видео за учење јапанског.
Једноставно и добро
Одлична апликација! Оглас бесплатно и бесплатно! Хвала!
Ова апликација је интелигентна, ефикасна и бесплатна, као у слободном софтверу. Свиђа ми се&нбсп;!
Видео сам ово на Реддиту и имам га око 20 минута, али ми се већ свиђа, супер ми је од помоћи
😅
Star Wars™ Pinball 7 Аркадни yqei
Kakugo - Apprendre le japonais Enseignement vbfu
Управо оно што сам тражио!
Најбоља апликација за учење кане. Иако мислим да постоје боље апликације за учење канџија, ова је ипак пристојна, али је још увек без премца за кану. И отвореног је кода, тако да ако желите нешто да промените или додате, можете то да урадите сами!
Управо сам дошао са Реддита. Успели сте у савршеном тренутку за мене, јер тренутно учим кањи и потребна ми је оваква помоћ. Хвала вам!
Заиста ми је помогао са кањијем
Ово је буквално једна од најбољих кањи апликација на Андроиду. Запањен сам што има тако мало преузимања.
хвала за ову апликацију! свиђа ми се! супер корисно! Углавном га користим за преглед канџија. у кањију можемо да креирамо подскуп листа, надам се да ћемо то моћи да урадимо и у речнику. хвала и Бог благословио!
Сматрао сам да је ова апликација мање напорна од анкија. Заиста је сјајно за учење кањи у "тронској соби"
Kakugo - Apprendre le japonais Enseignement vbfu
Ова апликација је савршена за самостално учење, јер можете тачно да подесите шта ћете прегледати док сазнате више из других извора. А свеобухватна покривеност врста прегледа (нарочито праксе рукописа) је оно што ову апликацију заиста издваја од других опција. Не учим према ЈЛПТ нивоима (Н5, Н4, Н3, итд.), али је лепо да су ставке за рецензије стављене у категорију за сваки ниво. Сматрам да је ова апликација боља од других опција, плаћених или других.
Kakugo - Learning Japanese Edukasyon isb
Претпоставља претходно искуство у језику.