Post by rebhiwebraimetch on Mar 6, 2022 11:15:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code glitch keys ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
În acest joc nu am vedere interioară, dezamăgitor și nu am nicio direcție pentru a conduce doar giroscop și altele. Și încă un lucru când cumpăr ceva, am luat-o manual și am venit la locul meu obișnuit de fermă, așa că adaugă o alegere automată. sus și aruncați în punctul punctual de pe hartă și adăugați mai multe mașini în joc, cred că îmi veți răspunde și sper că veți lansa o actualizare cu aceste îmbunătățiri. Vă mulțumesc...
Acesta este un joc foarte frumos, dar ar trebui să existe mijloace prin care putem intra în casă și în curtea vacilor și a oilor și să putem ieși din tractor și mașină de secerat.
Jocul este foarte bun, dar băieții adaugă un încărcător de bușteni care transportă mai mult de 12 și se mișcă mai repede plus adaugă mai multe mașini și îl fac astfel încât să pot ieși din vehicul și să-mi fie mai ușor să schimb vehiculele, deoarece mă stresează dacă trebuie să plec. prin aproximativ 15 dintre ele pentru a obține cel pe care îl vreau și unele lucruri nu funcționează, așa că vă rugăm să revizuiți-l
Terenul este prea mic. Ajutoarele nu știu să conducă, dacă tractorul s-a blocat totul depinde de tine.
Îmi place foarte mult acest joc, este prima mea alegere pentru toate jocurile cu simulatoare agricole din cauza graficii și mai ușor de jucat
Vă rog, acesta este un joc frumos, dar direcția încearcă să-l actualizeze la cel al unei mașini pentru că este ușor, dar acesta este dificil, încercați să aduceți o actualizare.
Este un joc atât de bun de jucat pentru a preda conducerea, dar este un joc de 144 MB
Nu a existat niciun tutorial, nu ți-au spus unde să vând lucruri. Am petrecut o oră uitându-mă pe YouTube pentru a-mi da seama cum să joc jocul ca să nu mai spun că este plictisitor
Farming Simulator 16 Simulacije hynp
Îi dau 4 stele deoarece nu poți intra în cabina!!, va rog faceți ceva! (Dar în schimb jocul e superrrr! 😍
De ce nu-mi dă banii promisi după vizionarea videoclipurilor? Vă rog să reparați, altfel cel puțin 4 stele. 5 dacă nu s-a smucit la stânga brusc când conduceam la întâmplare pentru Galaxy s10.
Un joc bun, dar s-ar putea descurca mai bine în ceea ce privește opțiunile multiplayer. Cum poți conecta multiplayer, asta ar fi grozav dacă un prieten s-ar putea conecta și s-ar putea ajuta la ferma ta
Acest joc este foarte bun pentru grafică în comparație cu alte jocuri, acest joc este foarte tare, dar dau trei stele unei mari motive
Dacă are opțiunea de a vinde un teren bunul său
Joc grozav. Mă distrez mult jucând și mă bucur că nu este forțat de anunțuri, DAR. . Controlerul de direcție trebuie să fie mai mare sau să fie mutat în sus pe telefonul meu, în apropierea curbei din dreapta, iar eu fac o mulțime de întoarceri a ecranului și nu întorc vehiculul în timp ce conduc. La fel și șoferii de mașini rămân blocați sub o magazie fără laturi în partea de sus a hărții în timp ce ară și plantează mă înnebunește cu adevărat
De fapt, nu descărcați dacă nu doriți să fiți dependent. Doar bucurie, grafică de calitate, control ușor, hartă ușoară. Mulțumiri pentru dezvoltatori. Îmi plac jocurile Giant Software. Întotdeauna 5 stele Aș dori să pot descărca fs20, dar este prea scump, deși jocul este mai frumos, dar este încă scump
Un joc foarte bun pe partea de grafică și tot o dată realistă
Nul pot restituii , de ce ?
Nu-i rău. Dar acest joc nu este distractiv pentru mine Grafică slabă.
Volanul foarte foarte prost nu este disponibil În aceste jocuri trebuie să ne dăm posibilitatea de a conduce
Sa vedem😎😎😎😎
Jocul meu are o săptămână și continuă să se prăbușească😡
Nu se poate conecta în modul multiplayer.
Farming Simulator 16 is now available on iOS and Android! Take a look at the latest mobile launch trailer! Imagine. 3:00 p.m. · 5 aug.
Полиглот. Английский язык. Lite Εκπαίδευση vwm
Ar fi tare sa se bage si alte harti si cu alte tractoare combine si seminte nu grafica este buna vil recomand cu incredere lam jucat si o sal joc
Nici o stea nu merita Sa ma fut pe jocul vostru am dat banii degeaba si nici nu merge controlul la joc nu poti face nimic ma pis pe voi si pe jocul vostru.
Fiului meu îi place acest joc, dar, ca multe altele, îmi îngheață telefonul când încerc să ies.
Este un joc bun, dar singura problemă este că nu vă spune cum să obțineți semințe
Este o chestie superbă, l-am jucat iar și iar Îmi place, dar vă doresc să adăugați măcar mai multe proiecte de creștere a animalelor și păsări de curte și sau să vindeți acele vaci și oi.
Farming Simulator 16 Simulación iqgp
Farming Simulator 16 Simulación mmkh
Farming Simulator 16 Simulacije hynp
Este un joc bun pentru ceea ce este. Grafica este destul de bună, dar totul este plat. Este distractiv de jucat și, în general, este un joc minunat.
Există o opțiune de a viziona videoclipuri și de a obține 25.000 de rupii în joc. dar după ce vizionează un adaos, nu dau 25.000 de rupii. Deci trebuie să rezolve această problemă. Așa că dau doar trei stele acestui joc. dar pe in rest acest joc este foarte bun
Ajunge la 99% și boom se oprește acolo, nu mai descarcă.. eu sunt singurul care se confruntă cu asta??
Jocul nu poate fi jucat acum. Când se rotește giroscopul. Se întoarce la stânga și la dreapta în mod constant. Înainte s-ar întoarce la dreapta destul de des. Am un telefon nou și îmi place foarte mult acest joc, dar până nu există o actualizare nu mă pot juca. Până când această problemă este rezolvată.
Farming Simulator 16 Simulación mmkh