(Android/iOS) Idle Siege: War simulator game csaló kód generátor kristályok
Mar 6, 2022 10:57:12 GMT
Post by rebhiwebraimetch on Mar 6, 2022 10:57:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Idle Siege: War simulator game 2022 version ▞▞▞
szórakoztató játék Szeretem, hogy egy játék során lazíthatsz, és nem kell állandóan a tetején maradnod
Az első két szintet lejátszottam, majd amikor megpróbáltam válaszolni, a betöltési képernyő tartósan beragadt 88 százalékon, és nem töltődik be bármitől függetlenül.
nagyon szép. bár kicsit felmelegszik a telefonom, és néha úgy érzem, hogy a srácok nem keresik a nyilvánvaló célpontokat.
Miért mondja a játék azt, hogy nincs .wifim, még akkor sem, ha wifim van, javítsd ki
oké eddig
Nagyon jó játék. Ajánlanám.
Idle Siege: War simulator game Symulacyjne rlj
Lagggggggg
Idle Siege: War simulator game Simulasi zks
szórakoztató, sok hirdetés, de majdnem megéri.
Szórakoztató játék, de minden alkalommal összeomlik, amikor a térképre megy, egy hirdetést betölt, vagy amikor hibát próbálok jelenteni. Jelentném az összeomlást, de az alkalmazás hibáit nem tudom jelenteni
Idle Siege: War simulator game شبیهسازی ndig
1, 2 BLAME! - Suraskite žudiką Įprastos temos fjmk
Tisztességes, de nem kell hozzá, így négycsillagos 👍👍
Tedd online ezt a játékot, például a pvp-t.
Ez unalmas.
Wow Idle Siege, hagyd, hogy az üresjáratom már elmúlt
Idle Siege: War simulator game Симулације mbd
Egy ilyen unalmas játék, ennek egyik aspektusa sem szórakoztató
kevesebb hozzáadás, és ez lenne a legjobb játék az App Store-ban vagy az Android Store-ban
Szeretsz 5 vagy 6 órát offline lenni a kezdőknek szánt 2 óra helyett a második helyen túl sok a hirdetés, ezért azt mondod, hogy csak 2 órát tudsz aludni éjjel
Mindig kényszerítve közel
Nem tölt be, örökké néztem ezt a játékot, és egyszerűen nem tölt be 7 napja próbálom működésre bírni, de nem tehetek semmit, ez is nagyon késik 2021 óta és nem engedi a játékban, ezért úgy döntöttem, hogy törlöm a játékot, és megnézem, működik-e
Csak 2 nap, csak 2 nap, és nagyon lassan ment
nagyon érdekes a játék
a valaha volt legjobb időigényes
El kell jutnia arra a helyre, ahol rákattinthat egy csapatcsoportra, és megtámadhat egy adott épületet, ahelyett, hogy elkóborolnának valahova, ami egy elveszett ügy..sok elszalasztott lehetőség ezen az egyen...egyébként ez rendben van
Az Idle Sige NEM egy klasszikus üresjárati játék, sokkal közelebb áll a szint alapú stratégiai játékhoz, mint egy Idle játékhoz. Az „Ürejárati élmény” ebben a játékban sokkal közelebb áll ahhoz, hogy az idejét arra pazarolja, hogy hirdetések megtekintésére és vásárlásra buzdítson, mint a statisztikák növelésével, hogy új utakat tudjon feltárni az előrehaladás tartós befolyásolására. Látnám, hogy ez a játék elég kompetens, ha közelebb állna egy RTS játékhoz, mint egy üresjárathoz.2/5, jól néz ki, jól játszik, de a hirdetés csal.
a játék jó, de olyan mamik dolgok vannak az oldalán, és elzárja a kilátást
Lejátszhatatlan anélkül, hogy megnéznénk egy csomó kiegészítést. Még a játékmenet sem éri meg. Leginkább azt nézi, hogy a katonák megölik magukat a falon. Alig csinálsz valamit.
klassz látvány, de van néhány szembeötlő probléma – #1, hogy ténylegesen meg kell érintenie az ellenőrzőpontokat, miután azokat törölték, miért? ez egy hatalmas gyorsulás - #2 nincs stratégia, az ostromot nem lehet elveszíteni vagy visszaállítani semmilyen módon. remélem ez a visszajelzés segít
A játék nem indul el – azt mondja, hogy nincs internetkapcsolat.
nincs gyorsulás
Noob app játék
Érdekes egy alapjárati viszonyítás, eddig tetszik
Sok-sok várakozás. A csapatok nem mentik el a haladást a következő szintre, így mindig alulról kezditek, hacsak nem akartok fizetni a frissítésért vagy hirdetéseket nézni, akkor ezt minden körben megteszitek.
S7 edge felhasználóként szeretem, de miért kell olyan késleltetnie az aszfalt 8-as játékkal, az rendben volt, de az üresjáratban való játék annyira késik, hogy mindig 10-20 fps-nél ragadok, javítsd ki ezt
Magasra számítottam ettől a játéktól, de a játék nem jön össze, a megadott max. 4 támadható egység és 2 parancsnok, ez minden, és ebben az ostromban legalább halmozott csapatok kellenek, de nem azonnal meghalnak, mielőtt jön az erősítés, és a távolsági egységek mindig olyanok. közel van a csata, és nem tudod felhasználni az előző csatában szerzett aranyaidat, a nulláról kezded a frissítést és az építést, ez minden, és a játék néha arra kényszeríti, hogy megpróbálj megnézni egy hirdetést, hogy előrenyomulj, hogy megszerezd a ládát.
Jó koncepció a játékról. De minél tovább megy, annál drágább lesz a frissítés, és azt akarják, hogy hirdetéseket nézzen, hogy tovább jusson. Például az lvl 6-ban vagy hasonlóban egy frissítés, amit meg kell szerezned, 7k, hogy bármilyen kárt okozz egy toronyban. De a bevételed mindössze 420 arany percenként. Ha elég messzire jutsz, kapsz egy ládát 10 ezerrel és egy kulcsot a hősök feloldásához. Ha számolsz, nem fogsz sikerülni. Tehát meg kell néznie egy hirdetést a frissítéshez, ha ez nem elég, az idő lejár. Az addnak w-nek kell lennie.
legjobb óra hozzá játék valaha
Nagyon jó üresjárati stratégia. Mintha gyerekkorban katonáznánk. Szeretem a frissítések sokféleségét és a parancsnokokat/hősöket a gyűjtéshez. Csak így tovább, fejlesztői csapat!
jó játék tesó
Szeresd ezt a játékot!