Post by adunotanfa on Feb 16, 2022 21:12:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много точки хак ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Има хубав софтуер, но понякога отнема време за зареждане, винаги има нова нова актуализация, която е много хубава, подобна е на clash of Royale Харесвам тази игра Играя тази игра от дълго време и бях спечелена и загубих много пъти .😈😈
супер
Забавно, но не можете да играете офлайн. Можете да играете урока офлайн, но освен това, всичко онлайн.
Ще ви шибам шибаната игра
По моето мнение играта е смесица от clash royale и hearthstone, но въпреки това ми харесва
По-добре от Clash Royale
Най тапата Игра
Както всички казаха. Можете да харчите пари за тази игра, за да напреднете, но няма да го направите. Вашите опоненти винаги ще вземат надмощие, като извадят повече играчи от вас. Другият проблем е когато изляза от играта и екранът ми стане черен. Трябва да опитам няколко пъти да рестартирам телефона си, за да започна отново работа.
Тази игра ви съпоставя срещу играчи, които са много по-добри от вас, ако се справите добре. Почти съм сигурен, че картите също не са толкова случайни, колкото изглеждат. Най-големият проблем, който имам, е колко често тази игра срива телефона ми. Ако играта срива телефона ми по-малко и ако постоянно се изравнявам със сравнима конкуренция, тя ще получи по-добра оценка.
Супер
Наистина шокиран, че има толкова добри оценки. Играта става скучна бързо и е нагласена, колкото повече пари харчите, толкова повече печелите. Имам горящи карти, защото останалата част от тестето ми все още се зарежда. Другият играч е добавил до пет на полето и все още чакам картите да се заредят. Ако успеете да повишите нивото, това ще ви бъде отменено. Невероятно съм разочарован, защото това изглеждаше забавно, но сгреших. Няма значение, ако наистина прочетете рецензиите, всичките им фалшиви "Is brain to" е около 40 оборота
прекрасна игра това е този геймплей е много важно тази игра има повече нива всички нива в повече това е шах игра да, това е първото еднократно плащане се дължи за TT предварително за храма и RR co Ltd Tel no hi et le Meridien моят собствен брат и сестра на muthupetchi моят личен свят от съпругата на Анна и аз ще изпратя имейл адреса това е нещо, което трябва да получим шанс да muthupetchi to muthupetchi моят собствен брат е в собствения ми брат и не съм сигурен дали това доказва за на
Страхотна игра. Много по-яка е от дори Clash Royale. Теглете няма да съжалявате!!!!!!!! Ако има някви проблеми това заради нета или че ви е слаб телефон за тази игра.
Добре е.
Много добре
Играта е директно заплащане за победа. Системата за скъпоценни камъни е шега. Те също така да не са там, защото печелите толкова малко. Системата за рисуване почти винаги ще върви срещу вас. Определено бих избегнал тази игра на всяка цена.
Castle Crush:Strategispel Strategi pnx
Тази игра е добра, но е трудна за събиране на повече легендарни карти, трябва много време, за да намерим легендарни карти, ако има още няколко нови карти играта ще бъде по-забавна, след достигане на лиги същият трофей по часовниковата стрелка ще се увеличи и когато сезонът Краищата на трофеите ще бъдат намалени и наградата на лигата има само кристален пакет, "ако има някои карти, които се подаряват като награда след достигане на лиги", тогава ще бъде по-забавно, разработчик, можете ли да направите това?
умерено. Печеля, губя, печеля, губя. Това е разочароващо. Но ако продължа да печеля подред и губя много по-малко, тогава ще стигна до крайния замък за нула време. Бизнес цел — разбирам. Но много играчи деинсталират играта заради този проблем. А цената на епичните карти и сандъците в магазина е много висока. Моля, направете нещо по въпроса.
Обичам тази игра, но има проблем, аз съм само на замък 5 и съм се борил с човек с некромант, който е на замъка на върха. Моля, направете правило човекът, с когото се биете, да има 20 повече или по-малко трофея от вас и неговото/нейното ниво на замък е същото дори в режим на ежедневна игра и особено в турнира. Спечелих първия кръг от три турнира, след което трябваше да се бия с хора които са достигнали лиги. И също така моля, направете нова легендарна карта за черната цитадела, така че bc си заслужава.
НАЙ-ДОБРАТА ИГРА ВСЕГА ❤LP
Играта е много добра, но мрежата ми е пълна, но пише нов работен проблем защо да го оправя
Дизайнът е прост и играта може да бъде забавна. Просто не мога да понеса да ме принуждават да имам флаг на друга държава до името си, само защото предпочитам да имам телефона си на английски. Аз съм от Португалия, която има същата часова зона като Великобритания. Да, играта мисли, че съм англичанин. Няма да навреди да изберете флаг ffs!
Castle Crush:Epic Battle Diskarte wcwx
не
Castle Crush:Epic Battle Strategické ktiy
Знам, че има по-добри карти от черния рицар в по-високите замъци, но за начинаещи играчи черният рицар е отвратително надмощен. 2 или 3 от тях и сте почти готови. Моля, понервирайте ги в следващата актуализация или го направете така, че да го отключите в по-висок замък. Благодаря.
Пристрастяващ, но в същото време ядосващ. Без използване на геймплей, можете лесно да спечелите, ако картите ви се появят бързо. Ето защо най-лошата игра. Въпреки че имате добра стратегия, не можете да правите нищо, докато картите не се появят. Това е просто като уреждане на мачове. Ако спечелим, тогава 28 точки, ако загубим, тогава -33 точки. Не се интересувам, съжалявам.
Castle Crush:Epic Battle Strategi wfn
Беше забавно, но гадно твърде много забавяне и спиране на играта без причина.
El juego es genil me encanta
Много-хубаха игра
Всичко е забавно, с изключение на несправедливостта на разликата в нивата, срещу която ви изправя, когато сте класирани по-високо. Колкото по-високо си класиран, толкова по-трудно прави битките ви. Така че искате да похарчите пари и да се надградите. И обикновено рядко ще кажа получаваш ли това, от което се нуждаеш. И ако объркат пакетна сделка. НЯМА да ви възстановят напълно разходите!
Когато играя няколко игри с пълния Chest Slot , следващата игра отнема 27 секунди и се увеличава в следващите игри. Например сега е 54 секунди за чакане на предстоящите битки. тези игри не са с истинския човек, но с робот, който има много по-малко трофеи от мен и ако спечеля, ще ми даде малко трофей (6 към 13, повечето 6) и ако загубя, ще намали 47 до 50 трофея. Предлагам ви да не изтегляте тази игра. Трябва да платите, за да получите джем и да можете да отваряте сандъци.
много яка игра
Играта е страхотна, но цената трябва да е малко по-ниска, ако искате да накарате геймърите да купуват повече и офертите трябва да се дават по-често. Трябва също да има опция за VIP членство.
Харесвам играта, защото е добра, най-добрата военна тема, която желая на изпълнителя на музиката да стане малко по-добра
Touchgrind Skate 2 스포츠 ack
Дадох на тази игра пет звезди, защото е много забавна и битките са много епични и има толкова много чудовища и тази игра е най-добрата
Забавна игра да, но разработчиците са алчни. Купих артикули, за да спечеля повече битки, но изглежда, че разработчиците са алчни. Те умишлено поставят алгоритми по такъв начин, че да изравнявате печалбата и загубата без значение какво. Те искат да харчите все повече и повече, но ще се погрижат да продължите да губите. Това със сигурност е забавна игра, но разработчиците са алчни. Така че загубих интерес и няма да харча повече пари тук. Съвет към разходчиците - колкото и да купите, все пак е същото. Късмет!
Тази игра е боклук. Първо, сватовството е несправедливо. Вие получавате предимно губещата страна в едностранния мач. Трябва да има и измама, защото понякога ще се сблъскате с някой, който хвърля големи заклинания за използване на мана непосредствено една след друга... откъде вземат цялата тази мана? И понякога стрелец от ниво 2 убива моите стрелци от ниво 6. и накрая, същите типове карти ви бият отново и отново, вие ще се колебаете от 800-1000 трофея, но винаги ще се изправите срещу крал скелет и ще умрете.
Харесвам тази игра, но има един проблем за мен, винаги професионалистите идват само когато отида на мач означава, че има само професионални играчи, моят идентификационен номер е MX_RIKO GAME I cat go to castle 4 сам, когато някога отивам на мач, ще бъда победен и победен, моля, riply ми, ако разреша това означава, че ще 5 звезди сега ще дам само 2, моля, дайте riply, моля, помогнете ми, моля
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
По принцип това е игра за победа. Често получавате мач с играчите, които имат епични и легендарни карти. Понякога дори в замък 2?? Няма опция за докладване на играчи. Ако искате да спечелите в тази игра, отидете в магазина и купете някои сандъци. Абсолютно не са необходими умения, за да играете тази игра. Разработчиците трябва да подобрят сватовството въз основа на карти.
Няма един играч, само бързо pvp. Най-лошото сватовство някога. Много бавен напредък. Винаги трябва да заглушавате опонентите - няма опция да го направите автоматично. Много малко награди (скъпоценни камъни и може би злато). Всички имат еднакви карти. Можете да залагате кой ще спечели преди мача, когато гледате нивото, почти дори ако играете перфектно. Не се включва много стратегия. Международно, вижте хора от цял свят. Съвпаденията винаги са много бързи (вижте по-горе, за да разберете защо). Много различни емоции. Хубави малки анимации.