Post by adunotanfa on Feb 16, 2022 20:51:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор primogems ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Гра супер мені очень понравилась ставлю 5 ⭐
Мені дуже подобається ця гра, але одна скарга полягає в тому, що деякі наряди на малюнках відсутні в грі. Загалом, я б безумовно рекомендував, якщо ви любите створювати аватари.
Дуже погано марно...👀
Miol: Ремкомплект для аэрографа 0,2 мм 80-890 user reviews
Будь ласка, оновіть
Цей додаток такий хороший!! Одяг абсолютно чудовий, і там не так багато доповнень, які я дуже люблю!!! Він має багато дизайнів, і персонаж завжди буде виглядати красиво в кінці. Я хотів би, щоб більше додатків не містило багато таких додатків, дякую за цю чудову програму! Я обов'язково скажу друзям, гарного дня!! 💗
Мені дуже подобається ця гра, я граю в неї щодня. Єдине, що я пропоную, це додати щось, де ви можете збільшити розмір гравця
Дякую за цю гру дуже класна, але дуже так, щоб можна було давати ім'я, а так класна гра ставлю п'ять зірок🥳
Я люблю цей грам
Перпекто
Сподіваюся, ви можете дозволити 5+ символів в одному пробілі/фото на домашній сторінці
Ву
Ммм, я зараз ні
Класно можна створювати персонажів
THE GUIDE TO THE SERIES: “DASH AND LILY'' - Наукова ...
дівчина
Гра класна
Спочатку це хороший додаток для мене, тому що це дуже мило, а також аватар, але коли справа доходить до створення власної історії, це провал, ви навіть не можете перетворити аватар на інший, щоб виглядати так, ніби вони насправді розмовляють, а також фон має бути більше місць, а не тільки кольори, і я пропоную вам додати, що аватар може налаштувати, щоб він сам став більшим або меншим, або ви можете збільшити його
Я люблю цю гру, я просто хочу, щоб я міг переносити аватари зі старих пристроїв, а не просто переробляти їх повністю 😅
Мила гра, мені подобається музика, і вона дуже стимулює, однак вона отримує лише 4 з 5, тому що ви не можете змінити кольори одягу, ви можете купити тільки більше, але вони мають хорошу ціну
ігри хороші, але ви повинні додати ліжка та інші речі
Як ти одягаєш цей чортовий одяг, я отримав волосся та інші речі b7t одяг, ні, вони не показали, як ти одягаєш одяг, я пошкодую про це, коли знайду одяг
омгг ця гра така класна
У магазині додатків Google, будь ласка, вирішіть мою проблему, тому що я маю Samsung galaxy tab 4, і я не можу отримати жодних програм
Бомба 💥
Lily Diary : Dress Up Game - гра від SeyeonSoft
莉莉日記:換裝遊戲 休閒 xwa
Bubble Pop Origin! Puzzle Game पहेली omg
Дозвольте мені сказати вам. ЦЕ НАЙКРАЩА ГРА ПРО ОДЯГАНЦЯ, Я КОЛИ-небудь бачила. як-от є багато-багато багато одягу на вибір, є милі домашні тварини, милі предмети й вирази та багато кольорів волосся кольори шкіри та очей, і ви можете дати ім’я. інші ігри одягання, які я бачив, змушують вас бачити рекламу, щоб отримати предмет одягу, який можна зберігати протягом 24 годин, але в цій грі цього немає. але я прошу додати висоту до персонажа, щоб ми могли зробити їх високими чи низькими. СПРОБУЙТЕ ЦЮ ГРУ, ВИ НЕ ПОЖАЛУЄТЕ.
Це одна з моїх улюблених ігор, вона так розслабляє і ідеально підходить, якщо вам нудно. Художній стиль і кількість варіантів одягу, волосся та аксесуарів вражають, і вони постійно оновлюються, тому у вас ніколи не вистачить речей, з якими можна пограти.
ОДЯГ НА МАЛЬТИНКУ......ЙОГО НЕ У ДОДАТУ, КОЛИ Я ЇЇ ВИКОРИСТОВував ТА ВСТАНОВИВ! АРХ!
Дуже гарна програма з безліччю одягу та слотів/збереження та завантаження зараз
Lily Diary : Dress Up Game Santai zckk
Lily Diary : Juego de vestidos Casual wtn
мені дуже сподобалось, було трохи реклами, але загалом мені дуже сподобалось 😘❤
ЗБІРНИК - Кам'янець-Подільський національний ...
Я ставлю 2, тому що це не моя назавжди гра. Я не бачу, що моя назавжди гра, можливо, мобільні легенди
Єдине, що мені не подобається в цій грі, це те, що є обмежені можливості, але це очікується від кожної гри в одягання. Аватари такі милі, а вбрання модні.
Мені подобається 😊.
мені це зовсім не сподобалося, чомусь стиль виглядав не так, і я не міг повірити, що він прийшов від цієї компанії? багато одягу за платою. Я просто думаю, що старі ігри були кращими
Так багато безкоштовних і дивовижних функцій! Однак одним із серйозних недоліків є те, що ви не можете редагувати збережені аватар/сцени :<
Eu achei a proposta muito boa, mas o jogo trava e para de responder do nada!
це добре, хоча це весело та захоплююче
Я сподіваюся, що зможу змінити кольори одягу і, будь ласка, додати до нього більше. Це так дивовижно, але мені так нудно просто носити одне й те саме вбрання знову і знову, і будь ласка, сукні, будь ласка, додайте їх
Не грав. Не можна турбуватися. Вийти на вулицю.
9 9-995 Deluxe 9-in-1 Kabellose Wet&Dry Haarentfernung? ... 2.4 GHz e Bluetooth Multidispositivo per Windows, Apple, Android o Chrome,
Класна гра, багатий вибір😍
Lily Diary : Dress Up Game Інше akn
Ніби все нормально, але є багато доповнень
Це було ДОБРЕ! !!!!! Я дав йому 10 зірок до н.е. моєму ipad і моєму телефону (дав моєму ipad 5 зірок і моєму телефону 5 зірок)